#PositivStart

Initiativet #PositivStart är ett perfekt exempel på när möten mellan människor kan leda till något positivt och när det kan bli givande samarbeten som inte bara är glädjande för dom själva utan också för andra! Sånt älskar jag!

I helgen var jag på konferensen BBCON och där träffade jag Victoria Karlsson med bloggen Kost och träning på ett enkelt sätt och Emma Hällbacka med bloggen Fit by Emma Hå. De bloggar om träning och har slagit sina kloka huvuden ihop och startat utmaningen #PositivStart för att inspirera till en bättre start på dagen. Utmaningen håller på i juni månad och jag hakar förstås på! Du kan läsa deras inlägg om det här och här. Tanken är att man också ska dela med sig av sin start av dagen.

Själv startade jag arbetsdagen med en löprunda. Kropp och knopp hänger ihop och det är så otroligt viktigt att skapa goda förutsättningar för att ta kloka beslut under dagen. Mår kropp och knopp bra är det lättare att ta kloka och genomtänkta beslut och att vara snäll både mot sig själv och mot andra.

Titta gärna in hos tjejerna och haka på utmaningen!

Ta hand om dig! <3

No tags 1
3 Responses
 • Victoria
  juni 2, 2016

  Va kul att du hänger på! Skönt at starta dagen med motion!

 • FIT by Emma Hå
  juni 2, 2016

  En löprunda låter ju som den absolut bästa starten man kan få! ;D

 • Sara i Åre
  juni 6, 2016

  kul! jag är övertygad om att en medveten morgon är det bästa för en riktigt bra dag!

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *