(mini)Fredagslistan

Hur skönt är det inte att det är sol? Att det är vår? På riktigt nu! Jag ska jobba några timmar till och sen avrundas den här arbetsveckan. Sen ska det städas, tvättas och när lillfia somnat ska vi tända vårt Byredo-ljus med en doft som för oss betyder vin, jazz och ett städat hem. Skönt!

Det blir en mini-fredagslista idag. Jag har kört samma ganska länge men funderar på att göra om den och vara mer flexibel med vad jag skriver om. Vi får se, men here it is!

VECKANS TILLBAKABLICK

En salig blandning av allt mellan himmel och jord. Uppgångar. Nedgångar. En del som är väldigt, väldigt bra. Andra saker är väldigt, väldigt dåliga. Ena stunden har jag snudsat runt av glädje. Andra stunder har varit tunga. Tacksam att jag mitt i det där som är utmanande har allt det där som är väldigt, väldigt bra och som gör mig väldigt, väldigt glad.

VECKANS BÄSTA

Energin man kan få av vackert väder och sol i ansiktet! Jag njuter!

I HELGEN VILL JAG

Nörd-läsa! Jag har en bok som sammanställt massor av forskning om självkänsla och så har jag en bok om lågaffektivt bemötande som bland annat är bra vid konflikter och beteendeproblem. Så sjukt intressant! Nörden i mig längtar efter dessa böcker!

 

Vad ska du göra i helgen?

 

1 Response

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *