Idag lanserar jag Ditt barn & Du!

Hej på er!

Äntligen är dagen här då jag publicerar den första artikeln på Ditt barn och Du, en sajt om barnets sociala utveckling och föräldraskap. Jag har längtat så efter att få börja arbeta med det här och att få bygga upp sajten!

Den allra första artikeln handlar om att leken tillsammans är viktig i barnets sociala utveckling och att man i leken lär sig en massa som behövs i relationer. Det som man lär sig i sandlådan (som att turas om om vem som ska ha spaden och att både kunna hävda sin rätt men också släppa fram andra) är ju sånt vi har med oss in i andra relationer resten av livet. Det ser väldigt basic ut när vi är små, men i vuxenlivet märker vi nog mer hur viktigt det är att vi har med oss sociala färdigheter för att relationer både i privatliv och arbetsliv ska fungera. Men lek är inte bara busenkelt och det ska vi prata mer om så småningom.

Sajten får snart sällskap av intervjuer, tips och något som kallas ”Vardagsglimt”, där du som läsare får dyka in i en annan förälders vardag och få en glimt av hur det kan vara i en annan familj. Min önskan med det är att vi ska få se både hur lika det kan vara och hur olika det kan vara och att vi ska få en större förståelse för varandra.

Jag har varit på konferens i helgen så idag ska jag vara ledig med dottern och vi ska strax bege oss iväg till en 4H-gård för att rida. De har halvtimmes-ridning på vardagar så idag passar vi på att få en längre stund på hästryggen. Det blir en bra start på veckan det här!

Hoppas du får en bra start på veckan du med! ♥

No tags 1

No Comments Yet.

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *