Hälften av alla småbarnsföräldrar funderar på att starta eget

Läste om en undersökning som visade att hälften av alla 3000 tillfrågade småbarnsföräldrar funderat på att starta eget. Intresset för att starta eget handlar om att få bestämma över och ha flexibla arbetstider, kunna bestämma hur man ska arbeta, var man ska arbeta och förstås få jobba med sin dröm.

Och dom punkterna prickar jag in på. I dagsläget är jag både deltidsanställd och arbetar med den egna firman. Och visst är det slitigt, särskilt i början eftersom mycket ska byggas upp. I min dröm investeras inga stora pengar, däremot enormt enormt mycket tid! Och det har sitt pris, helt klart! Men jag tänker att det under en period behöver vara så om jag ska kunna göra det jag verkligen vill göra. Och den här bilden är tagen häromkvällen då jag i vanlig ordning satt uppe med jobb efter att lillaskruttan somnat. Ibland slitigt med kvällsjobb, men å andra sidan skönt att kunna välja att jobba då, och att lägga timmar på kvällen istället för att jobba till sena eftermiddagar om jag så vill.

Jag tillhör den lyckliga skara som arbetar med det jag älskar och det är jag så enormt tacksam för! Trots att jag suttit uppe m-å-n-g-a sena kvällar så kan jag få sånna lyckorus av det jag gör. Och väldigt ofta får jag energi av att arbeta.

Har du funderat på att starta eget? Vad skulle du jobba med i så fall?
Eller driver du kanske redan eget? 

 

No tags 1
1 Response
 • Beautiful Life
  januari 12, 2017

  Nu är jag inte småbarnsförälder men jag har ändå alltid drömt om att skapa något eget 🙂 Och nu har jag mitt egna! I år känns det och såå rätt i mig att ge det mitt fokus och satsa !

  Jag drivs också av tanken på att jobba med mer frihet! Både tidsmässigt, men också lite kring att inte vara platsbunden. Jag vill gärna kunna jobba hemifrån skogen och inte alltid behöva åka in till stan eller liknande 🙂

  Ha det gott!

  Hälsningar
  Anna

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *