God morgon måndag

Hej och god morgon!

At the moment sitter jag på bussen ut till en förskola där vi ska samla in data i forskningsprojektet jag arbetar i.
Startade tidigt imorse, på tok för tidigt, då jag vaknade av vilt drömmande liten tjej som sov bredvid mig. Var väl inte kalasglad när jag såg att klockan var 05-nåt men det var ganska skönt att få starta morgonen ensam i lugn och ro.

I fredags berättade jag att jag skulle bli klar med intervjun jag gjorde med Petra Krantz Lindgren om barns självkänsla. Nu är den klar och publicerad!  Det blev en riktigt bra intervju och och i den kan du läsa om hur Petra menar att självkänsla inte är något man kan ge sina barn, utan att det är något som utvecklas i relationer och i allt det där som händer i vardagen. Vi pratade om vikten av att låta barn få sin känsla fram även när det inte kan få sin vilja fram, om respekt och likvärdighet i relationen barn-vuxen och om hur vi kan prata med våra barn och hjälpa dom sätta ord på känslor och behov. Läsvärd om du vill veta mer om hur självkänsla utvecklas.

intervju med petra krantz lindgre

Nu är det dags att börja jobba här. Ska träffa ett gäng fina ungar, läsa sagor, räkna matte, prata känslor och spela spel. En massa kul som ingår i testerna. Hoppas du får en fin dag!

Här kan du läsa intervjun: Petra Krantz Lindgren – Barns självkänsla utvecklas i relationer

2 Responses
 • Hanna
  maj 22, 2017

  Grymt bra intervju! Det fanns många bra tips som jag tar med mig direkt.

  • paulina@gunnardo.se
   maj 22, 2017

   Tack! Va roligt att höra att den var givande. Glad att du skrev!

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *