Fredagslistan 11 november

TILLBAKABLICK:

Oj, vilken bra vecka det har varit! Visserligen har även denna vecka inneburit färre antal arbetstimmar än jag tänkt eftersom skruttan fick feber och vi har vabbat en del. Men förutom feber så har veckan varit bra och de arbetsdagar jag har fått har varit givande på alla sätt. Har mestadels jobbat hemifrån och suttit med utbildningsmaterialet om barns rättigheter.

VECKANS BÄSTA:

I måndags hade vi mentorträff i TV4-huset eftersom värden för kvällen arbetar där. Vi fick en rundtur och fick se var program spelas in, var journalisterna arbetar, var Nyhetsmorgons gäster sitter innan de ska kliva in osv. En helt vanlig arbetsplats för många men jag måste erkänna att det var lite roligt att få smyga omkring där. Många timmar framför Nyhetsmorgon har det ju blivit genom åren. Hade gärna sprungit på Marcus Oscarsson, men det blev i alla fall en bild på papp-Marcus.

rundtur i tv4-huset

Studion TV4

Nyhetsmorgons studio

VECKANS UTMANING:

Våga mer. Ibland är jag modig och vågar väldigt mycket. Men det finns områden hos mig där jag kan drabbas av rätt hård prestationsångest och där jag skulle vilja våga mer för att inte sätta upp onödiga hinder för mig själv.

Hallåa TV4

PappMarcus

VECKANS LÄRDOM:

Jag vet inte om jag riktigt tagit den där utmaningen till lärdom i praktiken än, men jag är en bit påväg. Istället för lärdom kanske man snarare kan kalla det för veckans påminnelse som jag får påminna mig om, om och om igen, nämligen; Allt måste inte vara perfekt. Tadaaaaa!

FRAMÅTBLICK:

I helgen blir det kanske en sväng till Eget-företag-mässan, det blir kusinhäng för småsnoddarna om alla blir friska och ikväll ska jag och David duka upp massa gott och ägna tid åt att bara vara tillsammans. Vi har suttit och jobbat på kvällarna både han och jag så det ska bli skönt att få prata ostört ikväll.

VECKANS VISSTE-DU-ATT:

Man kan ju säga att människor kan göra intryck på oss och visst har du märkt att andra människors beteenden kan påverka dig? Men faktum är att de också lämnar avtryck, bokstavligt talat. Andra människors beteende påverkar faktiskt våra gener! Och dessa gener påverkar i sin tur hur vi själva beter oss. Intressant, va?

 

Hur har din vecka varit? ♥

No tags 2

No Comments Yet.

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *