Fredagslista – Påväg mot något nytt

VECKANS BÄSTA

Att jag fått några timmar att arbeta hemifrån. Det är GULD att kunna arbeta hemifrån och jag har njutit varenda sekund.

VECKANS TILLBAKABLICK

Utöver arbetet i den egna firman arbetar jag som forskningsassistent. I mars arbetar jag heltid där och är ute på förskolor och testar en massa fantastiska ungar som är med i studien. Den här veckan blev jag klar lite tidigare så jag har kunnat jobba lite hemma. Så otroligt skönt! Det var magiskt att kliva innanför dörren i torsdags, göra kaffe och få jobba hemma i köket i tystnad.

Utöver arbetet som forskningsassistent, hem och barn, läggs tiden på att bygga upp sajten som lanseras i april. Den fylls sakta men säkert på med artiklar, intervjuer, barnbokstips, bilder osv och det gör mig så glad att få arbeta med det! Det ska bli så otroligt roligt att få visa upp den, få se hur artiklarna landar, få se om ni tycker om mina boktips.
Snart öppnas Facebook-sidan och Instagram-kontot sådär lite i förväg. Can’t wait!

hemma i köket
VECKANS UTMANING

Att jag fått tillbaka extraslag på hjärtat. Jag har haft det i perioder tidigare, bland annat efter att min pappa gick bort när jag var 17, under perioder då jag jobbat för mycket eller oroat mig över något. Så veckans utmaning har varit att lyssna på kroppen, vad den vill berätta. I övrigt mår jag toppen! 🙂

VECKANS LÄRDOM

Allt som oftast kommer det en dag imorgon också. Mycket kan vänta.

post

VECKANS FRAMÅTBLICK

Jag ser verkligen fram emot att vara hemma med min familj! Göra fint hemma, krypa ner i sängen och läsa böcker med skruttan och få skrota runt extra länge i morgonrock. Och på söndag blir det en sväng till kyrkan. David kör ljudet och jag ska vara ledare i en av barngrupperna. Och så ska jag öppna paketet jag fått på posten och kika igenom den bok jag ska recensera. Spännande spännande!

Hoppas du haft en bra vecka! Ta hand om dig ♥

No Comments Yet.

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *