Fredagslista – The Influencer Convention

God morgon säger jag när det här publiceras. Det är tidig fredag morgon och jag är påväg till TIC – The Influencer Convention, och jag ska börja dagen med att möta upp min vän och kollega Clara som driver Bossbloggen. Veckans går mot sitt slut och jag brukar avrunda med en fredagslista för att sammanfatta veckan och fundera lite på hur veckan har varit, vad som har varit bra, utmanande och vad jag har lärt mig.

VECKANS BÄSTA

Smygöppningen av Ditt barn & Du´s Instagramkonto och Facebooksida. På måndag publicerar jag första inlägget på sajten.

VECKANS TILLBAKABLICK

Kontraster. Sådär som livet kan vara och som jag tagit upp tidigare här i bloggen. Facebook-kontot och Instagram-kontot för Ditt barn & Du är som sagt öppnat och mitt första inlägg hos F-gruppen har publicerats. Sen har jag gjort de sista testerna för den här testperioden i jobbet som forskningsassistent vilket innebär mer flexibel arbetstid nu.

VECKANS LÄRDOM

Everyone is fighting a battle you know nothing about. Be kind – always.

Grand hotel i saltsjöbaden

VECKANS FRAMÅTBLICK

Idag och imorgon är det The Influencer Convention, Sveriges största konferens om influencer marketing och personal branding. Vi är ett stort gäng som är yrkesverksamma inom influencer marketing som ska samlas och nätverka, lära oss mer om hur vi kan utvecklas i vårt arbete och ha galet trevligt på fredagskvällens galamiddag. It´s gona be a good day!
På förra årets konferens träffade jag de här pinglorna, Clara, Anna, och Clara.

Foto: Lisa Höök

VECKANS VISSTE-DU-ATT:

Professorer vill nyansera bilden av stress. För inte så länge sen publicerades en artikelserie om stress, som jag själv uppskattade mycket. Men professorer på Stockholms Universitet vill nyansera den bild som målas upp av stress och av den forskning som presenterades i artikelserien, bland annat detta att hjärnan krymper av stress. Jag är lite sugen på att skriva ett helt inlägg om det här, men det får jag göra vid ett annat tillfälle. Så jag tänkte istället skicka dig vidare in på sidan där du kan läsa om det om du tycker det låter som en intressant grej att veta mer om.

Hur har din vecka varit?

No Comments Yet.

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *