Fredagslista 16 december – sjukstugan

Magsjukan slog till här i natt *tjollahopp* så jag vabbar.. När jag började skriva det här inlägget satt min lilla skatt och åt isglass och i skrivande stund sover hon efter att jag läst ungefär en miljon böcker (tur att jag gillar barnböcker).

VECKANS BÄSTA:

Luciafiranden på förskolan. Jag blev så lycklig så jag nästan sprack när jag såg vår fina lilla Lucia. Tänk att man kan älska någon så mycket att känslorna bubblar över. Även kusinerna, mormor och morbror kom förbi och tittade och det gjorde både henne och mig så glad! Det finns så många fina bilder jag skulle vilja lägga upp men jag har inte landat i hur jag vill göra med bilder på henne. Hur som helst så var det nåt av det gulligaste jag sett! Älskade unge!

TILLBAKABLICK:

Varvat jobb bortifrån och hemifrån. Haft möte om nästa webb-utbildning som spelas in i januari. Varit Influencer of the week på Content To GoDavid är fortfarande på turné men kommer hem på söndag (sen bär det av efter jul igen fast på en annan grej). Men den här intensiva perioden är snart över och går över till att få ett mer normalt tempo. Det längtar jag efter, även om både David och jag gör mycket roligt på jobbfronten nu.

VECKANS UTMANING:

Den där magsjukan..

VECKANS LÄRDOM:

Att man inte måste vara duktig och svara på alla frågor varenda gång, inte ens dom man själv kommit på. Vi stryker den rubriken idag tycker jag 😉

FRAMÅTBLICK:

Helgens planer har tyvärr blivit inställda på grund av magsjukan. Vi skulle ha träffat vänner och kusiner imorgon. Men på söndag kommer David hem och det ser vi fram emot! Förhoppningsvis har magsjukan lagt sig här då och vi kan börja med julförberedelserna. Julfirandet blir här hos oss i år och det ser jag så otroligt mycket fram emot!

VECKANS VISSTE-DU-ATT:

Människans förmåga att känna medkänsla kan ha varit en av våra viktigaste egenskaper för vår överlevnad och sympati är en av våra starkaste instinkter. När vi känner medkänsla utsöndras det som brukar kallas anknytningshormon eller kärlekshormon, nämligen oxytocin, som gör oss lugna, lyckliga och tillitsfulla. Dessutom blir hjärtrytmen långsammare och en del forskare menar att vi blir friskare av att känna medkänsla med andra människor.

Och med dom orden går jag och tar hand om liten. Hoppas du får en fin helg! ♥

No tags 0

No Comments Yet.

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *