Första månaden med Ditt barn & Du och besöksrekord

Idag är det en månad sedan jag lanserade Ditt barn & Du! Och igår slogs besöksrekordet! Det känns som att jag varit igång längre, men det beror nog på allt förarbete och att idén funnits sedan länge. Idén föddes och utvecklades under alla timmar när jag gick runt här hemma och vyssjade liten bebis i famnen ♥

Strax efter att jag publicerat intervjun om självkänsla igår, så uppmärksammades den på Psykologiska institutionens hemsida. Och det gjorde ju mig förstås jätteglad! När man är nystartad såhär, så är det jätteroligt när det man gör visar sig uppskattas.

kalas alfons åberg

Det har blivit barnbokstips, vi har pratat självkänsla, blyghet och utvecklingen av social kompetens hos barn. Vi har intervjuat författare och forskare och snart introduceras ”Vardagsglimt” där vi får hälsa på hos andra föräldrar i deras vardag. Följ gärna med på Facebook och Instagram! Där publicerar jag när något nytt finns på sajten.

Har du tips på någon eller något du tycker ska finnas med på Ditt barn & Du, hör av dig. Jag tar gärna emot tips så att sidan innehåller precis det som föräldrar vill läsa om! Skriv en kommentar här eller maila mig hej@dittbarnochdu.se ♥

 

No tags 0

No Comments Yet.

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *