Dina bästa tips inför resan med barn?

Hej hej!

Fönstret är öppet, det är ljust och fåglarna kvittrar fortfarande. Så sjukt mysigt! Och jag håller nästan på att spricka av inspiration! Har tusen utkast på inlägg här i bloggen, en finfin publiceringsplan för Ditt barn & Du och en massa folk och företag jag vill kontakta. Egentligen är jag ganska trött såhär på kvällen men jag vill liksom inte sluta men vet att jag måste för att hinna varva ner innan jag ska sova.

Well. En av grejerna jag har på gång är en lista med bra tips på vad man kan ha med och vad man bör tänka på inför sommarens resor med barn i bil. Vi har ju rest en del och dragit en del lärdomar längs vägen om man säger så (typ, glöm inte skötväskan längst bak någonstans bland all skit i bagageutrymmet. Jättejobbigt när man behöver nåt till bebis bums och har svårt att stanna. Eller påsar…väldigt bra att ha, både för skräp och eventuellt åksjuka..Gör resan trevligare. Tips.)

Så.. Vad brukar ni tänka på när ni reser med barn? Ge gärna dina bästa tips så kanske dom får stå med i listan.

Hoppas ni också har en fin kväll! ♥

No tags 1
4 Responses
 • Carin H Brander
  juni 16, 2017

  Jag är lite lat och kopierar in en länk till ett inlägg jag skrev om åksjuka för ett tag sedan: http://www.carinh.se/blogg/2017/3/ksjuka-barn-s-hr-verlever-ni

  Sen mindes jag plötsligt här om dagen att jag och min pappa brukade räkna bilar när vi åkte långt. Han hade vita och jag hade röda, och jag var väldigt engagerad i detta. Nu när jag har egna barn inser jag att det förmodligen mest var för att jag skulle hålla ögonen på vägen.

  • paulina@gunnardo.se
   juni 16, 2017

   Å så bra, tack! Ska läsa inlägget sen. Vi räknade också bilar hähä. Ett tag letade vi gula bilar 🙂

 • Christina
  juni 20, 2017

  Om man ska åka långt, så långt som ner i Europa och har bilen fullpackad för en lång vistelse där så stannar man troligtvis för en övernattning på vägen. Då är det praktiskt att packa en-stanna-på-vägen-väska. I den finns allt som behövs för en övernattning och för nästa dag, såsom pyjamas, snutte, tandborste, napp och ett rent ombyte. Då behöver man bara ta med sig en väska in på hotell/motell.
  Annars är DVD-spelare, IPad bra distraktion till barnen. Små överraskningar gärna inslagna som en fin present.

  • paulina@gunnardo.se
   juni 27, 2017

   Jättebra tips! Tack! (trodde att jag redan svarat, så sorry sent svar)

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *