Att vara förälder – på 500 ord

Igår satt jag och skrev på en artikel om föräldraskapet på Ditt barn & Du och försökte sammanfatta hur det kan vara att vara förälder på runt 500 ord (inte jättelätt). Skrev bland annat om alla dom där känslorna som blir totalmaxade när det handlar om ens barn. Hur kärleken är djupare än man någonsin kunnat ana och om den där oron som känns som om bröstet går i tusen bitar (känns det igen?).

Och det senaste dygnet har verkligen präglats av det där. Hon är det viktigaste i världen och det finns absolut ingenting som är mer värt i mitt liv än hon. Häftigt hur det kan bli så. Hur en ny liten människa kan dyka upp i ens liv och påverka en så mycket. Så mycket kärlek ♥

Imorgon kommer en ny introducerande artikel upp. Då kommer vi kika närmare på det här med social kompetens, vad det egentligen är och hur det utvecklas. Jag vill hålla artiklarna korta för att det ska gå snabbt att läsa och för att man ska få en snabb överblick och kunna klicka sig vidare om man vill läsa mer, hellre än att ha långa artiklar. Tror de korta artiklarna passar småbarnsföräldrar bättre.

Hoppas du får en bra dag! ♥

 

 

No tags 0

No Comments Yet.

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *