Vila från prestationskrav

Första arbetsveckan är strax avklarad och jag och David sitter och arbetar på Ulriksdals trädgårdscafé. Det är så skönt att sitta här, mitt bland allt vackert. Jag har ofta för höga krav och förväntningar på vad jag ska orka med, vill att allt ska bli så bra som möjligt och avskyr ofta att dygnet bara har 24 timmar när jag vill hinna med så mycket mer. Finns det då något bättre ställe att jobba på än såhär?

IMG_7074

IMG_7075

Det ger verkligen ro och hjälper en “prestationsprinsessa” som mig att gå från att vara effektiv till max till att jobba i ett mer hälsosamt tempo och komma ner på jorden, andas och slappna av. Jag övar ständigt på att vara nöjd med det jag gör och att vara nöjd med min arbetsinsats.

Och nu ska jag sippa på mitt kaffe, njuta av att få arbeta med det jag älskar. Ska bland annat dyka ner i studier om hur ett rikt socialt liv påverkar vår hälsa positivt och skriva på det sista av tre gästbloggsinlägg till Psykologifabriken.
Sen ska jag vara så fruktansvärt nöjd med mig själv och min arbetsinsats för den här veckan och påminna mig om att jag är värd en lugn och skön helg.

IMG_7072

IMG_7073

Tills dess så får allt det vackra och gröna här från Ulriksdals slottsträdgård hjälpa mig lite på traven. Tagit en svepa genom trädgården och butiken och ska ta en sväng till för att köpa med oss något fint och något gott till oss själva och till personalen på förskolan som tack för allt dom gjort för oss och vår dotter. Nästa vecka är det dags för henne att byta avdelning och bli en av de större barnen på förskolan.
Hoppas du mår bra och är nöjd med dig själv och det du gör ♥
Njut av helgen så hörs vi!

6 Responses
 • Ekenäsliv
  augusti 12, 2016

  Så kloka ord!
  Ser verkligen ut som en härlig arbetsfredag :))
  Ha nu en riktigt fin helg!
  Kram Anna

  • paulina@gunnardo.se
   augusti 12, 2016

   Ja, det var det verkligen 🙂 Tack detsamma! Kram

 • Jessica
  augusti 14, 2016

  Vilken härlig arbetsdag. Hoppas att även jag kan jobba på distans i framtiden. Skulle vara så skönt. Önskar dig en fin vecka!

  • paulina@gunnardo.se
   augusti 14, 2016

   Ja, det är verkligen jätteskönt att kunna bestämma sin arbetsplats själv. Och Ulriksdals trädgårdscafé är ingen dum arbetsplats 🙂 Hoppas du får till det så snart! Ha en fin vecka du me!

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *