Vänner i vasastan

Fick mig en dos Vasastan idag. En trevlig stadsdel med många fina och bra minnen från vänner och tiden då jag dejtade David innan vi flyttade ihop. Jobbade på olika platser under dagen men när eftermiddagen närmade sig satte jag mig på bussen mot St: Erikplan och mötte upp Jessica för en fika på Mellqvist (som förövrigt gör jordens godaste mackor).

Jessica är psykoterapeut och gör bland annat podcasten “Jag är sjuk i huvudet” med Viktor Åkerblom. Syftet med deras podd är att lyfta debatten om psykisk ohälsa och ifrågasätta de normer och värderingar som ligger till grund för det som kallas “friskt”. Har du inte redan lyssnat på deras podd är ett tips att göra det. Dom delar med sig av egna erfarenheter och diskuterar ämnet på ett avslappnat sätt.

jessica

jessica ekman

mellqvist

Både Jessica och jag jobbar ju med och har ett stort intresse för psykologi, så det finns alltid så mycket att prata om! Tog en sväng hem till henne efter fikat och jag var bara tvungen att fota hennes fina gula stolar. Älskar dom!

vasastan

gula stolar

Såg föresten att inlägget “Varför är det så svårt att vara snäll mot sig själv?” blev läst av många! Glad att det nådde ut. Om du har läst och tyckte att det var bra så får du hemskt gärna dela det så att det når fler. Vi är många som behöver påminnas om att dämpa den där inre självkritiska rösten och istället vara mer snälla mot oss själva.

Hoppas du mår bra! Ta hand om dig

No Comments Yet.

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *