Vad händer i veckan?

God morgon! Hur mår du idag? Och vad har du för dig?
Själv sitter jag på evighetsbussen till Nacka där jag ska jobba idag. Passar på att kika lite på hur veckan ska se ut och publicera material på Ditt barn & Du. Skönt att kunna få undan lite och använda lång restid till och från jobb.

Måndag

Är ute på en förskola och testar barn hela dagen. In i rusningstrafik och ekorrhjul – jobba – ut ur rusningstrafik och ekorrhjul.

Har publicerat ett boktips på Ditt barn & Du nu på morgonen, kopplat till barns självkänsla. Boken heter Full fart, UppfinnarJohanna och handlar om en tjej som tror på sig själv och vågar testa sig fram även när det går lite tokigt. Bra bok om man vill prata med sitt barn till hur man förhåller sig till att våga testa sig fram som Johanna och hur man förhåller sig till misstag och när det inte blir som man tänkt. Inte så dumt för oss vuxna att fundera på heller faktiskt.

På kvällen har vi årsmöte med bostadsrättsföreningen, woop woop (not!).

Tisdag

Testdag igen och på kvällen ska jag förbereda en artikel till Ditt barn & Du om att bli förälder. Det är något många googlar mycket på och det gjorde även jag när jag väntade barn och skulle bli förälder. Och bland alla svar man kan få när man googlar på ”att bli förälder” hittade jag en lucka som jag vill fylla.. 😉

Inos HQ

Onsdag

Årsstämma med föreningen Influencers of Sweden, woop woop (japp, det här årsmötet är woop woop). Kommer troligtvis hänga lite på Influencer-kontoret efteråt och jobba.

Torsdag

Jobba hemma! Hurra! Jobba hemma = Jordens godaste cappuccino

Fredag

Lunch med Fia, en fd. klasskompis från psykologistudierna. Hon blev kvar på psykologiska institutionen och gick och blev forskare inom arbets- och organisationspsykologi. Kul att träffa en annan psykologinörd.

 

Vad har du för dig i veckan?

No Comments Yet.

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *