Vad händer i veckan?

God morgon säger jag här! Lite trött och med en dotter som sitter och tejpar för kung och fosterland och som jag får påminna om att äta upp sin yoghurt. Tejpa är nya hobbyn. Grymt bra för finmotoriken.

Happ, vad händer i veckan, då? Den här veckan är lugn på så vis eftersom jag inte har hundra olika saker inbokade i kalender och därmed kan fokusera mer. Och det känns både skönt och lite tråkigt. Den mesta tiden ska gå till att annotera insamlad data i forskningsprojektet jag jobbar i och det ska bli skönt att få det gjort.

 

Måndag – Ledig med lillfia. Hon är för det mesta ledig med David på måndagar eftersom han ofta jobbar helg. Men eftersom han har högsäsong nu under sommaren så blev den här måndagen min med henne. Vi ska nog ut till mormor och hänga idag.

Tisdag – Förmiddagsmöte med Linda Hörnfeldt på Influencers of Swedens kontor. Resten av dagen annotering.

Onsdag – På onsdag publiceras en intervju på Ditt barn & Du med Vanja Wikström om hur hon upplevt att bli förälder (yeey). Det ser jag fram emot! Resten av dagen är jag ute på en förskola och gör de sista testerna i projektet ”Hjärnvägar i förskolan”. Speciell känsla att göra en arbetsuppgift för sista gången.

Torsdag – Annotering, annotering, annotering.. och några koppar cappuccino.

Fredag – Annotering, annotering, annotering… och några koppar cappuccino.

 

 

Vad har du för dig i veckan?

No Comments Yet.

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *