Vad är avkoppling för dig?

Lördag. Karln min jobbar och ikväll spelar Daniel Adams-Ray på Cityfestivalen i Västerås. Gaaaanska avis! Vill också vara på konsert. Visserligen jobbar han och kör ljudet så det är ju ingen semester precis. Men så duktiga musiker och så bra musik! Har ni hört deras senaste EP? Dom låtarna har gått rätt mycket här hemma och jag har blivit lite smått besatt av ”För er” och ”Olof”.

Men. Istället för att gå på konsert har jag slagit på Spotify här hemma och tränat istället medan dottern sovit middag. Inte så dumt det heller. Arbete kräver vila och att träna till musik är ett av de bästa sätten för mig att varva ner. Att få till stunder då man varvar ner är så oerhört viktigt för att kunna ladda batterierna. Då är man också mindre sårbar för utmaningar både på jobbet och i relationer. Kropp och knopp hänger ihop.
Och även om det är helg så tar jag hand om hem och barn ensam nu när mannen jobbar. Så tålamodet prövas och batterierna måste laddas 😉

Blev för övrigt röd som en tomat i nyllet så la på ett svart-vitt filter. Nog för att det ska vara en mänsklig blogg det här men det finns vissa gränser för vad jag delar med mig av 🙂

Vad gör du för att ladda batterierna?

Blev röd som en tomat i nyllet så la på ett svart-vitt filter för att inte skrämma bort er

 

2 Responses
 • Beautiful Life
  juli 2, 2016

  Jag försöker vara vaksam på att almanackan inte blir för inbokad. Har lätt för att vara väldigt energisk i vågor och fullboka mig, sedan får jag lite panik när jag inser att jag inte har planerat någon återhämtningstid för att ladda batterier på egen hand 😛 Det var värre när jag jobbade och bodde i stockholm. Nu när jag varit ledig och bott på landet ett tag känns det bättre! Här vill jag att natur och meditation ska vara återhämtning, men ibland när jag behöver det som mest tycker jag det är svårt att få tummen ur 😛

  Trevlig helg!

  Kram från
  Anna

  • paulina@gunnardo.se
   juli 2, 2016

   Skulle ljuga om jag sa att jag inte kände igen det 🙂 Har fått öva (och övar fortfarande) på att ge plats åt återhämtning.
   Intressant det där att det var värre när du bodde i Stockholm. Finns ju en del studier på hur storstäder påverkar hjärnan.. och jag smittas en del av stressen faktiskt. Men gillar man att gasa så måste man lära sig att bromsa också. Trevlig helg till dig me! Kram 🙂

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *