Tacksamhet och frukost

Det finns mycket att vara tacksam för. Och sånt är bra att tänka och påminna sig om.

Häromdagen kom min vän och kollega Clara över på frukost. Jag lärde känna Clara för ungefär ett år sedan i samband med att både hon och jag startade upp våra verksamheter. Hon startade då Bossbloggen och jag startade mitt företag och den här bloggen i samband med det.

Sedan dess har vi kunnat bolla jobbrelaterade grejer, peppat och stöttat upp varandras utveckling och delat sådant som man delar som vänner, både när livet har känts kanon och när livet känts mindre härligt. Hon har intervjuat mig om hur man hanterar ”sociala monster” på arbetsplatsen, hälsningar på jobbet och om bitchstämplar på kvinnor som får saker att hända i mansdominerande branscher. Och jag har fått möjligheten att få bolla tankar och idéer om Ditt barn & Du med henne, innan sidan lanserades.

Mitt under en enkel frukost kände jag mig så tacksam att jag har en så fin och klok kollega och vän som henne. Tänk så viktigt det är att man har människor omkring sig som man får tycka om, skratta med, som bryr sig och som man kan prata med om allt. Vad vore livet utan vänner? ♥

1 Response

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *