Så mycket roligt att jag nästan spricker

Har gått från vila och stillhet till att dra på lite turbo. Nu händer det så mycket roligt att jag nästan spricker! (vilket inte syns på bilden..var så fokuserad när min man, som också jobbar hemifrån idag, tog fotot. Men glad är jag!).

Imorgon ska jag på VIP-kväll på Ellos nya inredningsbutik i Mall of  Scandinavia med bloggaren Vanja Wikström (läser hennes blogg och under graviditeten köpte jag finfina gravid- och amningskläder i hennes butik GlamMom i Stockholm. Tips till er om ni väntar smått eller ammar). Sen startar mentorskapsprogrammet för beteendevetare nästa vecka där jag ska föreläsa och utbilda gruppen under året (waaaaaa). Forskningsprojektet om barns socio-emotionella utveckling ger mig så galet många artikelidéer till sajten om barns utveckling och föräldraskap som jag bygger upp nu, jag vill bara skriva, skriva, skriva. Och så inväntar jag publicering av mina gästbloggsinläggPsykologifabriken.

Jag vet knappt vart jag ska ta vägen med min lilla kropp som nästan spricker av allt roligt som händer just nu. Jobba, jobba, jobba och ta mig ut på en löprunda ikväll är väl det jag ska ägna mig åt. Den där vilan kommer sitta fint sen den med. Men nu är det fokus framåt med allt roligt som händer!

Hur mår du? Har du något roligt för dig?

 

 

No tags 3
6 Responses
 • Ekenäsliv
  september 14, 2016

  Så himla RLIGT! Stort GRATTIS och Lycka Till1

  • paulina@gunnardo.se
   september 14, 2016

   Tack! <3

 • Clara, Bossbloggen
  september 14, 2016

  Vad glad jag blir – så kul att följa din framfart! Här är det med fullt ös. Har redan fler läsare i september än under hela augusti månad (insane!) och jobbar mest stenhårt på att få ihop material till kommande veckor eftersom det är mycket event och mingel på kvällarna nästa vecka. Slitigt men roligt, heja oss! 😀

  • paulina@gunnardo.se
   september 14, 2016

   Ja, men du..detsamma! =D Va roligt med event och mingel, I like! Ska bli trevligt att mingla med dig i okt 😉
   Heja oss!

 • Jessica
  september 14, 2016

  Åh vad kul, jagvhar också massa kul att se fram emot. Hoppas bara kropp och knopp håller för allt 🙂

  • paulina@gunnardo.se
   september 14, 2016

   Å, det hoppas jag med! <3 🙂

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *