Och då slog det mig.. Det är sommar!

När jag hämtade på förskolan häromdagen la jag märke till hur lugnt det var.. Halva barnaskaran var borta. Folk har börjat gå på semester. Och det slog mig då; Det är slutet på juni! Det är sommar! När hände det?

Folk har alltid sagt att jag har många bollar i luften och att jag alltid har grejer för mig.. Och ja, så är det ju. Det händer alltid en massa spännande och jag gillar att ha det så. Jag älskar att skapa och jag lyckas på nå vis alltid se till att jag har fullt upp med sånt jag tycker om. Det är snarare så att jag måste tänka mig för så att jag inte hugger tag i allt som är roligt, intressant och lärorikt. I mitt huvud nu finns intervjuer jag ska ställa upp på, gästbloggsinlägg som ska skrivas, en krönika som jag funderar på om jag ska våga skicka in, sätta datum för höstens första föreläsning i mentorskap. Och allt är så himla roligt!

Och medan allt roligt händer så går dagarna och plötsligt är det sommar!

Minns ett tillfälle förra sommaren då en granne sa att det ju hade varit så dåligt väder. ”Va?” tänkte jag.. antingen för att jag är ute i ur och skur eftersom jag har en polarhund som behöver det och för att jag lever efter uttrycket ”Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder” och älskar när det blåser storm och man kan gömma sig i riktigt bra kläder och ge sig ut ändå och njuta av naturen.

Men att jag tänkte ”Va? Har det?!” kan också bero på att jag så ofta är uppe i mitt eget huvud, grubblar, försöker lösa problem, skapar.. Ibland så pass mycket att dagarna flyger iväg och jag måste stanna upp och verkligen titta och ta in. Som nu; Det är sommar!

Så.. nu sitter jag här. Tar en paus. Tittar på sommaren. Andas in doften av gräs. Och som pricken över i så måste man ju förstås ha en glass också 😉 Underbart!

Hur är det för dig? Stannar du upp och njuter?

 

glass

1 Response
  • Elin Fagerberg
    juli 1, 2016

    Oj vad jag känner igen mig!! Jag måste bli bättre på att leva i nuet. 🙂 Plötsligt är det ju sommar..

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *