När sociala medier svämmar över av naturbilder

När sociala medier svämmar över av naturbilder.. hur underbart är inte det?

Midsommarafton är förbi, det är lördagmorgon och utanför kvittrar fåglarna. Det är lugnt och tyst på gatan. Var med familjen igår, gav oss ut med picknick, dansade runt midsommarstång och klappade får. Förutom att jag hade glömt hur man gör när man dansar kring en midsommarstång (grodor som ska hoppa, grinolle som ska lipa, kläder som ska hängas kring ett enerissnår och att jag därmed såg glatt förvirrad ut) så var det väldigt idylliskt.

Smög mig in på sociala medier emellanåt igår för att titta på alla fina bilder folk la upp. Det var grönskande ängar, blommor, vackert dukade bord, glada människor, vänskap. Själv tog jag med min min vän här nedanför på en skogspromenad för att plocka blommor innan vi gav oss iväg på midsommarfirande. Underbart!

 

midsommar hundjpgmidsommar blomma

No tags 1
1 Response
  • Clara Toll
    juni 26, 2016

    Ja, det gillade jag med! Perfekt med en paus i de där perfekta bilderna 😉 hoppas du haft en bra helg!

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *