När det är dags att gå vidare #2 Mot ljusare tider

Okej, jag gillar ju vintern. Och hösten är min favoritårstid. Men detta att våren är påväg, att det börjar knoppas och att det är ljust ute! Underbart!

Det här inlägget fick heta ”När det är dags att gå vidare #2 Mot ljusare tider” eftersom jag nu meddelat nätverket för beteendevetare att jag lämnar mitt uppdrag i styrelsen. För ett tag sen meddelande jag även föreningen Supermanprojektet att jag lämnar mitt styrelseuppdrag där. För nu närmar sig lanseringen av sajten om barns sociala utveckling och föräldraskap och jag ska ta nya steg med företaget och jag ska lämna plats för något nytt.

För mig betyder mars att våren är påväg i dubbel bemärkelse. Jag lämnar en del bakom mig, företaget ska få utvecklas och växa ännu mer det här året och jag längtar efter att få ut mer psykologi och se hur den kan komma till användning i er vardag. Psykologin handlar ju om dig och gör ingen nytta om den fastnar i böckerna i bokhyllan. Det kliar i fingrarna för det här ska bli så galet roligt! Vill att det ska bli april och vår på riktigt nu nu nu!

 

 

No tags 3
2 Responses
 • Lovisa
  mars 15, 2017

  Åh vad kul med nya projekt! Lycka till med allt du tar för dig <3

  • paulina@gunnardo.se
   mars 15, 2017

   Tack!! <3

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *