Lugn valborg och pannkakspicknick

Vi hade en lugn valborg. Lillskrutta var inte riktigt pigg så vi ställde in planerna med kusinerna och tog det lugnt istället.

Igår stekte vi pannkakor, vispade grädde och tog en promenad bort till en fin lekpark som finns i närheten och hade pannkakspicknick. Man måste inte ta sig iväg så långt för att göra en utflykt 🙂 Efter pannkakor och lek i parken tog vi en promenad med vagnen och kikade på grävmaskiner, plockade tussilago och lät jycken få plaska runt i sjön ett tag. Lite för kallt för oss än så länge, även om solen värmde skönt.

pannkakspicknick

 

vad säger forskaren om självkänsla?

Nu är en ny arbetsvecka igång och jag har börjat dagen med att lägga upp en intervju på Ditt barn & Du, med en forskare om självkänsla. En väldigt bra sak med att ha pluggat på Psykologiska institutionen på Stockholms universitet är att man har en massa gamla kloka lärare att höra av sig till nu när jag arbetar med att få ut forskning om psykologi och barns utveckling. Maarit, som intervjuas, är nämligen en gammal lärare till mig, en av dom första jag hade när jag pluggade på masterprogrammet i psykologi. Inte så dumt!

Ha en fin dag! 

No tags 0

No Comments Yet.

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *