Lediga dagar

David har åkt iväg på nästa turné men jag och lillskruttan har lediga dagar här hemma tillsammans. Både hon och jag tycker om att vara ute så vi har klätt på oss och packat väska med fika och gett oss ut. Vi har gått balansgång, matat änder och tagit spännande promenader i mörkret med ficklampor. Vi fick lite sol idag men mörkret är inte så dumt det heller! Det finns mycket att upptäcka.

balansgång i lekparken

Och snart är nyår här. Och grubblande som jag är så har jag förstås funderat på det här med nyårslöften. Jag har nog egentligen aldrig haft nyårslöften, inte vad jag kan minnas i alla fall. Att fundera över hur jag lever och vad jag vill förändra är något jag har börjat göra regelbundet och jag försöker förändra och förbättra så gott det går när jag upptäcker att något behöver förändras. Men eftersom det pratas mycket om nyårslöften nu så vill jag säga några ord om det. Det finns hur många intressanta vinklar som helst på det här med nyårslöften men jag funderar på vad jag längtar efter att få uppleva år 2017.

Har du några nyårslöften för det kommande året?

3 Responses
 • Clara, Bossbloggen
  december 28, 2016

  Brukar aldrig ha nyårslöften eftersom det ofta känns så himla stort och allvarligt. Eventuellt att jag tar upp ett gammalt som jag inte fick möjlighet att avsluta då och det är att se alla klassiska Disney-filmer under ett år. Kanske, om jag pallar, etcetera ? Men det känns i lagom oseriöst och do-able ?

  • paulina@gunnardo.se
   december 29, 2016

   Hähä 😉

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *