Läskiga bibliotekarier finns på riktigt

Läskiga bibliotekarier finns på riktigt!

Måste ärligt säga att jag inte trodde dom fanns. Dom där som ilsket väser ”Sccchhhhhh!!!” och viskar sådär obegripligt väsande tyst där det mesta av det man hör består av ljudet av luft som lämnar deras lungor.

Gick fram till en bibliotikarie idag för att, i all respekt, tyst fråga efter en bok (eftersom jag fortfarande efter många års rännande på bibliotek inte begriper mig på deras logiska system med bokstäver som ska beskriva var i detta stora bibliotek man kan hitta en bok). Tyckte jag var så tyst så tyst och så vänlig och mjuk men chockades av hur hon väser ”Sccchhhhhh!!!” åt mig för att sen svara tystare än en människa med normala stämband kan lyckas med. Blev faktiskt lite ställd men tackade vänligt och gick därifrån. (Önskar att jag haft min selfie-pinne uppe så jag hade kunnat fånga ögonblicket.)

Sen har jag suttit och läst och skrivit, läst och skrivit och tänkt lite grann tills hjärnan tycks ha smällt bort. Är sjukt mör. Det var även grabben bredvid som däckade före mig (men honom fotade jag inte av integritetsskäl, men det såg rätt roligt ut där han hängde över bordet).

Nu ska jag i alla fall ge mig hem. Ska ta en kaffe, krama dottern och sen ska jag sticka iväg på VIP-kväll i Ellos nya inredningsbutik i Mall of Scandinavia med Vanja Wikström. Så nu ska jag växla om från forskningsartiklar och böcker till att få gå runt bland fina saker och få inredningsinspiration. Tumme upp för det!

bibliotekarie

No tags 1
2 Responses
 • Clara
  september 15, 2016

  Haha relaterar om att bibliotek är helt ologiska men ändå tydligen är logiska? Helt obegripligt. Ha en bra VIP-kväll! ♡

  • paulina@gunnardo.se
   september 15, 2016

   Tack! Det var en väldigt bra VIP-kväll. Trevlig och galet inspirerande 🙂

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *