Läsa för barn

Hej hej från sjukstugan!

Här har vi kört sjukstuga mitt i sommarvärmen. Nätterna har varit oroliga med feber så sömnen har varit i det minsta laget. Det har blivit en och annan sån här kaffe 🙂

kaffe

 

Har läst böcker för dottern och blir så otroligt sugen på att skriva mer om vår sociala utveckling i barndomen och föräldraskap! Böcker och läsning är nämligen fantastiska redskap. Jag tycker det är oerhört intressant och det riktigt kliar i fingrarna nu! Jag bygger ju sakta men säkert upp en sajt om det som ska sättas igång inom en snar framtid och så börjar jag ju jobba på universitetet i höst i ett forskningsprojekt som går helt i linje med det jag är intresserad av. Och eftersom läsning påverkar vår sociala utveckling kommer det bli en hel del boktips på sajten framöver.

Just den här boken är en fin potträningsbok som jag köpte och gav henne inslagen som paket 🙂 Och idag önskade hon sig fler böcker. En STOR bok skulle det tydligen vara 😉

potträning
Själv fick jag mig en stund att läsa ”uppföljaren” till den artikel där jag blev intervjuad om bitch-stämplar och kränkande behandling. I den intervjuas en kommunikationsexpert som berättar klokt om hur man i tre steg kan hantera sådant. Tumme upp för den!

Nu hoppas vi att lilla loppan här blir frisk och så önskar vi dig en fin dag! Ta hand om dig <3

No Comments Yet.

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *