Konsert med Eric Gadd och Blacknuss

Oj, vilken skön helg vi haft!

Jag och dottern följde med David till sommarens sista gig på Jazzens i Strömsholm. Och det var ingen dålig avslutning på säsongen. Eric Gadd och Blacknuss spelade och de är så fruktansvärt bra! Vilket ös!
Lilla loppan behövde förstås sova och vägrade dessutom hörselkåporna så vi gick in för att sova efter att ha lyssnat en liten stund. Och jag diggade musiken inifrån sovrummet den här gången. Sist traskade jag ju runt på baksidan med vagnen. Men när hon hade somnat och konserten var slut var vi ett gäng som satt kvar efteråt och umgicks. Något som kan ha varit sommarens sista kväll utomhus. Bästa sättet att avsluta säsongen med sena sommarkvällar ute i alla fall! Jag riktigt njöt.
scen ljud

Kom dit så tidigt att vi hann ta en promenad bort till stallen som ligger i närheten för att hälsa på fina hästar och äta lunch i solen.

promenad stall strömsholm

På väg hem stannade vi till vid Vallby Friluftsmuseum för att titta på djur och äta lunch. Lyckan var total när vi såg att de ordnat med en bra lekhörna åt barnen inne i restaurangen. Underbart att kunna sitta kvar och äta tillsammans medan barnen leker. Var där själva några minuter men sen fylldes det snabbt på och plötsligt stod det ett helt gäng med söta små knoddar som lekte tillsammans.

brio tågbana

brio

Har du haft en bra helg?

No tags 2

No Comments Yet.

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *