Jul <3

Vi har haft så otroligt bra dagar! Och detta trots att vi fick ändra en del planer, som att vi egentligen skulle ha firat hemma hos oss, och att jag gick och tappade rösten helt plötsligt (?!).

David och jag hade uppesittarkväll i fredags. Vi hade köpt hem lite gott att äta och så satte vi oss ner vid köksbordet och slog in barnens julklappar. Det blev en del matleksaker i trä och pyssel, bland annat den här pysselboken från Olika Förlag. Jag älskar karaktären Uppfinnar-Johanna!

Uppesittarkväll uppesittarkväll med paketinslagningPaketinslagningLiten charkbricka

På julaftons morgon fick dottern både öppna paket i strumpan som hängde på dörren och paket som vi hade ställt under vår lilla mini-gran. Så sjukt mysigt att se hur hon upptäcker paketen och blir lite salig i ögonen! I strumpan fick hon…trumvirvel…strumpor! Och i paketen som stod vid granen fick hon en jättefin liten elvisp i trä, leksaksägg och liten bunke att vispa i. Vi håller på att utveckla leksaks-köksdelen i köket och det finns såå mycket roligt man kan ha där!

Sen bar det iväg till min mamma för att fira jul med familjen. Hög och glad ljudnivå, men mest lät nog hunden som överlyckligt tuggade på sin nya bitleksak som pep när han tuggade på den. Minst lät jag som hade tappat rösten. Men lite svinn på prat-fronten skadar inte när min familj samlas 🙂 Väldigt, väldigt lyckade dagar har det varit, både dan före dan, julafton och juldagen! Hoppas du också haft det bra! ♥

Julaftonsmorgon

 

No tags 1

No Comments Yet.

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *