Intervju om motivation

Idag har FitByEmma publicerat en intervju med mig om motivation. Så om du klickat dig in här från henne så vill jag säga hej och välkommen med en bild på mig i en position där jag gör något jag försöker motivera mig att göra oftare (träna mage/rygg).

Det finns en himla massa bra kunskap att hämta från psykologin om just motivation och beteendeförändringar och i intervjun pratar vi bland annat om att en beteendeförändring först startar när man hittar sina egna argument. Och så tänker jag här i bloggen – eftersom jag bloggar om psykologi och eftersom psykologin handlar om dig – att inspirera snarare än att pracka på dig argument och att visa hur jag själv använder psykologin i min egen vardag.

Jag kommer dela med mig av tips och inspiration som rör fysisk aktivitet och kroppen under kategorin “Kropp och Knopp” där du bland annat hittar tips på hur man kan få in ny vana med hjälp av andra. I kategorin “Kropp och knopp” pratar vi om varför det är så bra att lyssna inåt och att ta hand om, älska och respektera sin kropp. (Har ni förslag på roligare namn på den kategorin är ni varmt välkomna att ge feedback! Själv får jag flashbacks till barntidningen Kamratposten, KP, som jag läste när jag var liten, men jag kom inte på något bättre).

Kropp och knopp hör ihop och generellt sätt kan man säga att det som är bra för hjärtat är bra för hjärnan och den psykiska hälsan. Så det finns all anledning att lyssna inåt, ta hand om, älska och respektera sin kropp. Och vill du lära dig mer om hur får du kika i den kategorin och följa med här på bloggen.

Du hittar intervjun här: Intervju: träningsmotivation med Paulina Gunnardo

Vi hörs!  ♥

No tags 2

No Comments Yet.

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *