Inspiration, inredning och strategi för 2017

Efter kyrkan i söndags tog vi en sväng på stan. Vi funderar på att göra om på vårt lilla hemmakontor så det blev en sväng till Granit på Kungsgatan där vi alltid, utan undantag, hittar en massa fint. Platsen man arbetar på är ju inte helt oviktig så vi gör vad vi kan för att trivas där. Inspiration fick vi, men det blev inget som fick följa med hem från stan den här gången, förutom ett par semlor då. Nom nom.

Inspiration på Granit

semlor

Butiken Granit på Kungsgatan

inspiration

Det är väldigt skönt att vara gift med en person som frilansat och drivit eget i över 10 år när man som jag är nystartad. Oerhört tacksam att jag kan bolla med någon som står mig så nära. Att jag kan ventilera allt, alla önskningar och funderingar. För just nu tänker jag strategi, strategi, strategi. Strategi i bemärkelsen hur man smartast gör för att göra det man brinner för, för utveckla sig själv och företaget så att 2017 blir ett år av hållbar och genomtänkt utveckling. Idéerna sprutar ut ur huvudet på mig men det gäller att välja klokt och att ta rätt sak i rätt ordning. Jag känner på mig att det kommer bli väldigt kul! 🙂

David Gunnardo

 

4 Responses
 • Slow Living by Annika
  januari 17, 2017

  Så bra att kunna bolla med någon. Själv känner jag att jag måste skaffa en mentor som jag kan bolla med vad gäller företagande. Spännande år vi har framför oss!

  • paulina@gunnardo.se
   januari 17, 2017

   En mentor kan jag verkligen rekommendera att skaffa! Jag har haft mentor tidigare men håller utkik efter en jag med nu.
   Verkligen ett spännande år 🙂 Ser att du har mycket igång du med!

 • Beautiful Life
  januari 18, 2017

  Härligt med så bra stöd hemifrån! <3 Jag är också full av idéer och inspiration, mitt svåraste är att konkretisera ner och faktiskt GÖRA någonting, inte bara drömma och spruta idéer, haha!

  Önskar dig en skön onsdag Paulina!

  /Anna

  • paulina@gunnardo.se
   januari 23, 2017

   A, man får välja ut det man brinner mest för. Och kanske bolla vidare bra idéer till någon annan som kan göra dom till verklighet om man själv inte kan eller har tiden 🙂

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *