Har du mött ett socialt monster?

Har du någon gång mött en person som tar oerhört mycket plats och som liksom lyckas ta så mycket plats så det sker på andars bekostnad? Att de som är runt omkring inte får en syl i vädret? Stämningen kan bli ganska kass i en grupp där någon beter sig så och fortsätter det så kan de som är runt omkring till slut tröttna och det blir konflikter.

Det är lätt att bli irriterad och dra snabba slutsatser om varför en person är som den är eller gör som den gör. Men det är få människor som gör saker för att vara direkt elaka. Tyvärr saknas däremot förståelse för vilka konsekvenser beteenden kan få. Och eftersom människans psyke är komplext kan det vara så att du som drabbas av ett sånt här socialt monster aldrig får veta vad som är orsaken bakom hens beteende men det finns en del att säga om hur du kan bemöta det.

Clara Löfvenhamn gjorde en intervju med mig om det här för ett tag sedan och nu har artikeln publicerats. Där ger jag några råd med Do’s and Dont’s och berättar mer om ämnet. Dyk gärna in och läs Så hanterar du Sociala monster

Har du mött någon som tar upp så mycket plats att det går ut över andra? Vad tänker du om hur man ska bemöta det?

No tags 0

No Comments Yet.

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *