Händelserik helg

Vilken helg det varit! Det blev en ganska spontan tur till vänner och familj i helgen och 13 timmar i bilen. Helgen har varit så bra och så händelserik och det känns som att helgen har varit mycket längre än två dagar.

Vi stack iväg på fredagen efter hämtning på förskolan och en 3-årskontroll hos tandläkaren. Märkligt nog infann sig en myskänsla över att få äta på en hamburgerrestaurang. Tog ett stopp på Max och till min stora glädje fick vi en bok istället för nån tråkig plastleksak. En bok som dessutom passade dottern väldans bra.

maxboxskymningkamin

Det hann bli vacker skymning och det hann bli natt. Väl framme möttes vi av världens stjärnhimmel! Något man inte ser hemma i Stockholm. Lillafia vaknade när vi närmade oss målet och fick se alla stjärnor. Magiskt!

tidig morgon

Och hur vackert är inte det här? (förutom att jag lyckades få med en bjälke mitt i bild..) Så otroligt vackert! Tänk att man kan bo såhär och få mötas av det här varje dag.

Helgen är över och en ny arbetsvecka sätter igång. Nu ska jag testa ett lakrits-mynta-te och förbereda nästa tema på Ditt barn & Du, nämligen självkänsla.

Hoppas du haft en bra helg och att vi hörs under veckan! Säg gärna hej när du är inne och läser. Sånt blir jag glad av!

No tags 1

No Comments Yet.

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *