Okej. Jag har tagit det där tuffa beslutet som jag berättade om förut (och är nöjd med det) och jag har jobbat på för kung och fosterland. Då sitter det förstås fint med en skön (och god) paus. Jag brukar ju snacka om att det är så hälsosamt och bra att pausa. Får man räkna det här som en hälsosam paus? Gott var det i alla fall. Nom nom..

 

paus

 

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Pauser (kaffe/socker är ett måste i dessa) är typ det som får mina dagar att hålla ihop. MEN, tycker du det är ok att pausa i så pass stimmiga miljöer som det där caféet? ingen kritik eller så men jag kan nästan bli MER uppe i varv av att sitta där det är rörigt runt mig. Överkänslig kanske 😉 haha. Kram!

    1. Du har en poäng! I mitt fall beror det framförallt på min dagsform. Vissa dagar fixar jag rätt mycket ljud och bullriga miljöer. Njuter av att vara mitt i stan bland alla människor. Andra dagar håller jag på att bli tokig i hela huvudet av alla ljud och vill helst flytta ut i skogen där det är tyst och lugnt. Men just där och då njöt jag av att sitta på café mitt i stan 🙂 Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *