Första advent

Första advent idag – och därmed inleds förberedelserna och väntan på julen. Till vår stora glädje vaknade vi alla sent idag så vi tog en snabb kaffe, klädde på oss och for iväg till kyrkan.

Sen bar det av till Bromma blocks för att köpa adventsljusstake och väl hemma har julkartongerna burits upp från källaren, brorsan har varit förbi och bakat pepparkakor och julstjärnan sitter äntligen på plats i fönstret. Så sjukt mysigt med alla julförberedelser!

Handla på Bromma blocks

Blå adventsstjärna i fönstret

Har njutit av att ha David hemma som varit borta mycket i arbetet med Stjärnklart som är ute på turné nu. Och även för mig har det varit intensivt på jobbfronten. Ser verkligen fram emot julen och att få umgås med dom jag älskar.

 

Hur har din advent varit? ♥

Bibelord 1 Joh 4:9

 

No tags 0
2 Responses
 • Moa - Women's Health
  november 28, 2016

  Vilken fin och färgglad stjärna! Jag hade en väldigt trött men ändå mysig första advent. Började med att testa Pom & Flora (rekommenderas!) och avslutade med lussebullar, juleskum och talkshows i sängen 😉

  • paulina@gunnardo.se
   november 28, 2016

   Ja, visst är den fin! Jag har råkat köpa på mig flera stycken i olika färger som är så otroligt fina.
   Jag var på Pom Och Flora för första gången för typ.. två veckor sen kanske. Gick på stället nära medis, och det var så sjuuuukt gott!!!
   Din advent lät inte så dum den heller 🙂

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *