Författarintervju med Petra Krantz Lindgren

Idag har jag gjort min första författarintervju till Ditt barn & Du. Jag träffade Petra Krantz Lindgren, beteendevetare och författare, för att prata om hennes bok ”Med känsla för barns självkänsla” och det var väldigt intressant att få höra hennes tankar om föräldraskap.

pendeltågfika på konditori princess

Boken ”Med känsla för barns självkänsla” läste jag först för egen del som förälder och  jag tycker att det hon förmedlar i den har utvecklat mig i min roll som förälder. Hon menar att självkänslan inte är något vi föräldrar kan ”fixa till” åt våra barn utan att det är något som utvecklas i relationer, när vi ser, bekräftar och respekterar varandras behov. Hon hade många bra och kloka tankar om detta och jag är så glad och tacksam att jag fick möjlighet att prata med henne.

Intervjun publiceras på Ditt barn & Du i samband med nästa tema, som kommer handla om just självkänsla. Följ gärna på Facebook och Instagram så får du uppdateringar om när intervjun, artiklar och lästips om självkänsla kommer upp.

 

Tack för samtalet, Petra!

 

 

3 Responses
  • eleonora
    april 20, 2017

    Va intressant 😀 Ser fram emot både temat och intervjun!

  • clara Toll
    april 20, 2017

    Vad kul! Håller verkligen med om den tanken med barn och självkänsla. Mycket sånt har vi läst angående barnidrott och ungdomsidrott och sånt, och det går ju att applicera på andra situationer också 🙂 Får läsa boken sen när jag skaffar egna barn!

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *