Ensam på Inos-kontoret

Ensam på Influencers of swedens kontor. Här sitter annars bland annat Linda Hörnfeldt, VD och grundare av Influencers of Sweden, Alejandra och Jandi Heart Eco och Sofia Bursjöö, Upp och hoppa. Och på det här kontoret satt Vanja Wikström och företaget GlamMom tidigare.

Nu sitter jag här, visserligen ensam just nu, men inspirerad av allt som händer på det här kontoret. Idag ska jag ha telefonmöte om ett spännande samarbete som jag hoppas blir av och sen ska jag transkribera och skriva på intervjun med Petra Krantz Lindgren, som ska publiceras på Ditt barn & Du. Imorgon kommer en recension av hennes bok “Med känsla för barns självkänsla”.

Nu ska jag sätta igång här. Hoppas du får en fin dag! ♥

 

 

No tags 0

No Comments Yet.

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *