Börja dagen med tårta

Igår fick vi börja dagen med tårta – till både min och (kanske framförallt) dotterns stora glädje! (ni skulle sett hennes ögon när hon vaknade och såg tårtan).

Igår fyllde jag 31 år, men när folk gissar min ålder brukar de gissa fel på mellan 5-10 år (neråt då). Så än så länge har jag inte fått någon åldersnoja och tror nog inte att jag kommer drabbas av det heller. Ju äldre man blir desto mer lär man sig. Och eftersom jag älskar att lära mig nya saker så säger jag bara “Bring it on, life!”

ballonger i köket

Vi blåste och vi blåste och vi blåste. Många ballonger ska det vara.

Jag har inte varit den som bryr mig särskilt mycket i födelsedagar. Det brukar ju kännas som vanligt ändå. Men den senaste tiden har jag ju burit på stora och svåra frågor om livet och återigen fått erfara hur skört livet är. Kanske var det just det som fick mig att tycka att just den där dagen inte var som alla andra dagar ändå. Livet är gott. Livet ska vara gott. Och jag är tacksam att jag blivit till och fått möjligheten att leva. Och jag ska göra allt jag kan för att livet ska vara så gott det bara kan för mig och för alla andra så länge jag lever.

kaffedrickare

Är det kalas får man dricka ur fina servisen

Så igår firade jag livet! Vi firade även dottern en gång till som fyllde 3 år förra veckan. Hon var helt inställd på att hon fyllde år igen och sa att det var hennes födelsedag, och så fick det vara 😉 Familjen kom över och vi hade ett jättespontant dubbelkalas igår. Vi började dagen med tårta på sängen och det blev både tårta och en hel del gott ända fram till läggdags. Hashtag #nomnom

No tags 2
2 Responses
 • Å men grattis till ER:)! Och vad härligt det låter att fira livet!
  Vi ska åka på kalas idag och fira en kusin som fyller åtta:)
  Hoppas ni har en mysig söndag

  • paulina@gunnardo.se
   februari 12, 2017

   Tack!! <3 Och detsamma! Kul med kalas idag! 🙂

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *