AW, nya visitkort och konferens

Uj, vad dagarna går. Och vad mycket roligt som händer.

I fredags var jag på en after-work på Influencer of Swedens kontor i Stockholm och träffade ett gäng bloggare, några sedan tidigare kända ansikten och några nya. Och dit fick till min stora glädje min lurvige kompis följa med. Linda, VD och grundare av Influencer of Sweden, har ju en egen liten fyrbent kompis som också hänger där om dagarna. De tog det väldans lugnt mitt i vimlet av folk.

Flera av de som jag träffade där kommer också på konferensen ”The Influencer Convention”, en konferens om influencer marketing och personal branding. Helt rätt i tiden för mig eftersom jag lanserar sajten om barns sociala utveckling och föräldraskap dagarna efter. Jag ska verkligen ladda på med kunskap och nätverkande inför året med den nya verksamheten! Har uppdaterat visitkorten och lagt till ytterligare en sida som presenterar sajten och det jag gör där #yeeeey

Än är det ett tag kvar med heltidsjobbet, som också är roligt på sitt sätt, men snart snart snart är det april och kliet i fingrarna ska få utlopp på tangentbordet. Längtar så jag nästan spricker!

3 Responses
 • Anna Munkhammar
  mars 23, 2017

  Åå vad kul då ses vi igen ??

  • paulina@gunnardo.se
   mars 23, 2017

   Va roligt! 🙂 Det ser jag fram emot!

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *