Daniel Adams-Ray

Fick barnvakt och kunde åka in till Gröna Lund i torsdags för att gå på Daniel Adams-Ray´s sista gig för sommarturnén (som min man åkt med som ljudtekniker den här sommaren). Har förstås fått höra mycket bra om den här produktionen från David och velat se vad dom hållit på med hela sommaren, men det har inte gått att ta med vår lilla skrutta på sånt (än). Men hur som, äntligen fick jag möjlighet att gå! Och hjälp, vilken galet bra konsert!

ljudtekniker

konsert

konsert

David Gunnardo ljudtekniker

musik

Så himla speciellt med en person som både levererar show OCH berättelse på berättelse på berättelse. Som berör. Varenda en. Gick därifrån superinspirerad och så sjukt full av tankar och känslor. Blir alltid lite tagen av att ta del av bra konst. Och Daniel är verkligen konstnär.

Låt efter låt berör mig på olika sätt och för mig som har nån slags inneboende, känslig, konstnärssjäl blir det rätt maffigt att beröras på så många olika sätt efter varandra. Det väcktes minnen, jag fick inspiration, jag fokuserade på vad han ville berätta, det var maffigt ljus, alla på scen underhöll, publiken skrek. Helt enkelt väldigt, väldigt bra!

Och inte nog med det, slumklämmen blir att Oskar Linnros kliver på scen och tillsammans släpper dom en ny låt, mitt under gig! Låten heter “Sitter på en dröm” och har du inte lyssnat, gör det.

sitter på en dröm

konst

No tags 1
4 Responses
 • Sandra Nicole
  september 24, 2016

  Guuuud vad häftigt det låter!!! Älskar att gå på konserter och beröras, har inte gjort det på ett tag och saknar det verkligen. Nu blev jag ännu mer inspirerad och sugen! Måste lyssna på låten också 🙂

  • paulina@gunnardo.se
   september 24, 2016

   Ja, här kan man verkligen snacka #sparkmycreativity

 • Isabel
  september 24, 2016

  Åh vad härligt med barnvakt, måste ju bli ännu mäktigare att få dela slutet av den här turnén tillsammans med en sånhär bra konsert 🙂 Låter som du haft en toppen kväll – tycker du fångade känslorna i bilderna väldigt bra också <3

  • paulina@gunnardo.se
   september 24, 2016

   Jo, men verkligen! Hade en jättejättebra kväll och hade gärna sett konserten igen 🙂

   Tack för det där med bilderna 🙂 <3

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *