100 inlägg!

När jag gick in på bloggen igår upptäckte jag att jag hade publicerat 100 inlägg! Kul!

Gick raka vägen tillbaka till uppstarten för att se vad jag skrev i början. Och i mina första inlägg lät jag er dyka rakt in i mina funderingar kring modet att våga synas, vilken bild av mig själv jag ville förmedla här, hur man skapar ett personligt varumärke och är både sin person och sitt företag. Jag ställde mig frågan “Så hur i hela friden ska jag presentera mig nu?”. Dessutom skrev jag upp några ord som jag ville skulle påverka mitt bloggande; Naket. Ärligt. Med värme.

mina första blogginlägg

Sedan starten har jag svarat på läsarfrågor, bland annat om varför det är så svårt att vara snäll mot sig själv, jag har fått jobb både på universitetet och uppdrag i företaget (yeeey). Det har blivit en del socialpsykologi, jag har gästbloggat på Psykologifabriken och blivit intervjuad flera gånger av olika personer. Sajten om barns utveckling och föräldraskap är inte släppt än och jag fick faktiskt skjuta på det eftersom jag fick in uppdrag redan innan den släpptes. Tanken var ju (trodde jag) att jag först behövde lansera sajten för att få in uppdrag, men icke, det gick lite för bra (yeeey igen!). Men snart så!

practice the pause

Och jag började förstås fundera. Hur har det gått, då, den här tiden med de 100 inläggen?
Jo, jag har varit ärlig och lite naket har det också varit. Inte fysiskt då, men själsligt. Ärligt och naket har jag delat med mig av en del tankar jag bär på, bland annat om mina prestationskrav och om jag lever det liv jag vill leva. Och mer ska det bli.

balansen mellan arbete och privatliv

Med värme, då? Jo, jag skriver alltid med värme, det är min avsikt i alla fall. Jag hoppas att du som läser den här bloggen ska få med dig något. Något som gör att du lär dig lite mer om dig själv och att du får med dig en bra känsla. Jag övar på att kunna förmedla sånt.

Jag är otroligt sugen på att blogga mer! Just nu funderar jag på hur ofta jag ska publicera inlägg, hur mycket av mig själv och min vardag och mitt föräldraskap jag ska visa. Hur stor portion jag och hur stor portion företag och psykologi det ska vara.

På konsert med Daniel Adams-Ray

Dessutom skulle jag vilja lära känna er mer. Läsarantalet ökar hela tiden och det är jätteroligt. Men jag skulle så gärna vilja se mer av vilka som dyker in här, både ni som är återkommande, för ni är faktiskt rätt många nu. Men också du som är ny, du som dyker in då och då. Jag ser i statistiken att det alltid är flera som googlar sig till min sida, varje dag. Jag mötte en tjej för någon vecka sen som berättade att hon hade hittat min blogg när hon googlade efter något inom psykologiämnet till ett skolarbete. Kul! Precis så vill jag att det ska vara. Jag vill att bloggen både ska vara ett sätt för mig att lära känna er och för er att lära känna mig men också en matnyttig blogg där det går att lära sig saker om sig själv och om andra och att det finns psykologi som går att använda.

Ja..och det var det för den här gången, mitt 101:e inlägg. Naket. Ärligt. Med värme.

9 Responses
 • Clara Toll
  november 15, 2016

  Alltså, angående variationen mellan personligt och psykologi… Jag tycker du har en riktigt bra blandning hittills och jag gillar hur du väver in psykologin i dina inlägg. 🙂 Så…. fortsätt som du gör så har du åtminstone en nöjd läsare här!

  • paulina@gunnardo.se
   november 15, 2016

   Å, tack Clara! =D Vad glad jag blir!

 • Jessica
  november 15, 2016

  Jag brukar också slås av de där tänkarna hur mycket man ska ha av vad i bloggen, vad läsarna vill ha och vad man själv tycker är roligast att skriva. Jag skulle gärna se mer företagstankar och frågor, tycker jag är kul. För övrigt tycker jag du ska fortsätta på samma väg?

  • paulina@gunnardo.se
   november 15, 2016

   Tack för feedback! Vad roligt att du tycker blandningen är bra! Och det kommer faktiskt bli lite mer om företaget 🙂 Nu är det inte långt kvar tills jag släpper sajten och inför det kommer jag skriva mer om arbetet med den.

 • Ekenäsliv
  november 15, 2016

  Precis så… Allt med värme.
  Är också så glad att du kom fram och hälsade så jag fick ett ansikte på dig där på Better Bloggers konferensen i maj.
  Det ger mer människa när man läser en blogg. Och allt du skriver är så klokt, det känns som du levt ett helt liv och lite till med all den klokhet du har.

  Å ja har inte hunnit kolla efter bilder än… har en lapp som ligger på skrivbordet, till helgen kan jag kika på det.
  Hoppas det är ok.
  Kram Anna

  • paulina@gunnardo.se
   november 15, 2016

   Å, tack för dina fina ord! <3 Och det är ingen brådska med bilderna, ta det när det hinns med bara 🙂 Så det är helt ok! Kram

 • Isabel
  november 15, 2016

  Tycker du gör ett galant jobb <3

 • annika
  november 17, 2016

  Följer Bossbloggen och fick se att hon rekommendera din blogg i en intervjuv hon gjorde…så här är jag! 🙂

  Verkar spännande och intressant! Själv är jag beteendevetare/sociolog så jag kommer nog hänga här jag med…..

  • paulina@gunnardo.se
   november 17, 2016

   Va roligt med ett till beteendevetare! Och jag har ju faktiskt varit inne hos dig, fast utan att lämna någon kommentar 🙂

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *